NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vahvistus: Huuhkajista tuttu puolustaja Kuopion Palloseuraan

25.3.2019 - 14:53:38Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura vahvistaa joukkuettaan kauden kynnyksellä, kun Suomen A-maajoukkueestakin tuttu puolustaja Kalle Taimi, 27 liittyy seuran riveihin vuoden mittaisella pelaajasopimuksella.

192-senttinen puolustaja Taimi teki läpimurtonsa Veikkausliigassa vuonna 2016 PS Kemin riveissä. Hän on edustanut kaksi edellistä kautta FC Lahtea, jossa oikeana puolustajana ja topparina viihtyvä Taimi nousi pelipaikkansa eliittipelaajien joukkoon.

Taimin hyvät otteet huomasi myös Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva, joka tarjosi tälle maajoukkuedebyytin tammikuussa 2017. Toisen maaottelunsa Taimi pelasi saman vuoden maaliskuussa, jolloin syntyi myös maajoukkueuran avausmaali Maltan verkkoon.

Isokokoisen puolustajan viime kausi päättyi FC Lahden riveissä loukkaantumiseen, eikä Taimia ole nähty pelikentillä elokuun jälkeen. Kaarinan Nappuloiden kasvatti on kuntouttanut itseään talvikauden ajan ja Kuopion Palloseura on vastannut Taimin kuntouttamisesta jo reilun kuukauden ajan. Puolustaja on jo liittynyt mukaan joukkueharjoituksiin ja on lähellä paluuta myös pelikentille.

- Kalle tuo monipuolisuutta joukkueeseemme, sillä hän on hieman epätyypillinen laitapuolustaja, koska on pitkä ja ulottuva. Pelitavaltaan hän on moderni, koska pystyy tukemaan hyökkäyksiä, mutta on myös vahva puolustussuuntaan. Lisäksi hän on osoittanut sitkeyttä kuntoutusprosessissaan ja osoittanut halunsa kuulua joukkueeseen, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa seuransa sivuilla.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!