NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK lähtee hakemaan työvoittoa

15.4.2019 - 10:05:00Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan tänään kahden ottelun ja samalla eräänlainen pääkaupunkiseudun kierros. HIFK kohtaa FC Lahden Helsingissä ja FC Honka IFK Mariehamnin Espoossa.

Liigakauden ensimmäiseen kotiotteluunsa lähtevä HIFK ja FC Lahti kohtasivat toisensa jo Suomen Cupin lohkovaiheessa. FC Lahti voitti HIFK:n Mukkulan hallissa pelatussa ottelussa lukemin 2-1.

FC Lahti avasi Veikkausliiga-kautensa viikko sitten sunnuntaina, jolloin ottelu KuPSia vastaan päättyi 3-3 -tasapeliin. HIFK puolestaan käynnisti kauden Seinäjoella, jossa kotijoukkue SJK oli niukasti parempi lukemin 1-0.

- Tavoitteenamme on jatkaa siitä, mihin SJK:ta vastaan jäimme, eli että lähdemme peliin hyvällä asenteella ja työmoraalilla. Olen harjoituksissa nähnyt selkeitä merkkejä siitä, että kehitymme jatkuvasti lisää joukkueena, ja odotan kotiavausta suurella mielenkiinnolla, IFK:n päävalmentaja Tor Thodesen toteaa seuransa sivuilla.

Thodesen odottaa ja uskoo, että apuja irtoaa myös katsomosta käsin.

- Monelle pelaajalle kyseessä on nyt ensimmäinen kotiottelu IFK-paidassa Telia 5G-Areenalla, ja toivon tietysti, että paikalle tulee paljon yleisöä, jotka muodostavat sen kuuluisan 12. kenttäpelaajan, jonka avulla lähdemme hakemaan voittoa FC Lahdesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53