NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”HIFK:ta vastaan joutuu aina laittamaan p*rsettä kenttään”

15.4.2019 - 15:02:42FC Lahti pelaa alkaneen Veikkausliiga-kauden ensimmäisen vierasottelunsa tänään HIFK:n pakeilla Helsingissä.

FC Lahti käynnisti kautensa todella vaiherikkaissa ja värikkäissä merkeissä kotonaan Kuopion Palloseuraa vastaan. KuPS paineli ensimmäisellä puoliajalla jo 3-0 -johtoon, mutta lahtelaiset puristivat silti vielä tasoihin.

Luonnetta siis riitti ja sitä joukkue tarvitsee tänään Helsingissäkin.

- HIFK:ta vastaan joutuu aina niin sanotusti "laittamaan p*rsettä kenttään". Hyvän tuloksen saamme, kun olemme rohkeita heti alusta asti, FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä alleviivaa seuransa sivuilla.

Mustapaidat lähtevät otteluun varmuudella ilman Jeronimo Amionea ja Irfan Sadikia. Heidän lisäkseen muutaman pelaajan pelikunto on vielä kysymysmerkki. Ristilä haluaa, että joukkue jatkaa vieraskentällä siitä, mihin edellisessä ottelussa toisella jaksolla jäi.

- HIFK on aina vaikea vastustaja kotiyleisönsä edessä. Heillä on paljon uusia pelaajia. Edellisen pelin ensimmäisellä jaksolla pelissämme oli paljon hyvää, paitsi että päästimme kolme maalia. Taivoitteena on nyt aloittaa ottelu samalla tavalla, kuin pelasimme toisen jakson.

HIFK-FC Lahti käynnistyy klo 18.30.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!