NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Poliisi raskaasti varustautuneena ensimmäiseen Stadin derbyyn

23.4.2019 - 16:29:40


HJK:n ja Helsingin IFK:n väliset derbyottelut palaavat Veikkausliigaan.

Derbyjen paluun myötä palaa myös uhka järjestyshäiriöistä ja kannattajien välisistä kahakoista Helsingin Töölön alueelle.

Väkivaltaisuuksia on sattunut usein helsinkiläisjoukkueiden keskinäisissä otteluissa. Elokuussa 2016 poliisi otti kiinni peräti 15 kannattajaa epäiltyinä erilaisista järjestyshäiriöistä.

Mahdollisten järjestyshäiriöiden ohella tiistainen derby aiheuttaa poliisille ylimääräisiä töitä. IFK-kannattajien on määrä marssia stadionille noin kello 17.30. Se aiheuttaa liikennehaittaa Urheilukadulla ja sen lähiympäristössä noin puolen tunnin ajan. Poliisi on varautunut siihen ja sen ohella mahdollisiin järjestyshäiriöihin.

– Kyllä me olemme satsanneet. Siinä tulee jo pelkästään marssin osalta liikennejärjestelyjä. Se saattaa säteillä Urheilukadun lähiympäristöön. Tietysti on myös tällaista yleistä varautumista. Nämä ovat kiivaita ja tunteita herättäviä otteluita, ja poliisi on varautunut siihen omalta osaltaan asianmukaisesti, toteaa komisario Ismo Juvonen Helsingin poliisista Iltalehdelle.

Stadin derby alkaa Töölössä kello 18.30.

Lähde: Iltalehti


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!