NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK:n esitys derbyssä oli pettymys - "Jäihän se kieltämättä laihaksi lohduksi"

23.4.2019 - 21:15:25


HJK joutui pettymään tiistaina kotimaisen jalkapallokauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä, kun HIFK nousi 1-1-tasapeliin.

HJK:n Akseli Pelvas teki ensimmäisen derbymaalinsa toisen puoliajan alussa, mutta se ei paljoa lämmittänyt enää pelin jälkeen.

- Jäihän se kieltämättä laihaksi lohduksi. Olisihan se tietysti ollut kiva voittaa ja oli meillä kyllä siihen kaikki avaimet. Nämä derbyt ovat tunnetusti olleet meille kuitenkin aina vaikeita pelejä. Totta kai mekin saamme näistä aina ekstralatausta, mutta tuntuu, että IFK saa vielä enemmän, Pelvas sanoi ottelun jälkeen.

Miksei se tunne välity kentälle HJK:n osalta?

- Sitä on vaikea sanoa. Ei se nyt varmaan ainakaan pelaajien tahtotilasta johdu. Ehkä olemme saaneet näistä peleistä osin sattumankin kautta heikompia tuloksia, mitä ennakkoasetelmat ovat sanoneet. Nämä ovat tietyllä tapaa erityisiä pelejä, eikä näitä tietyllä tapaa voi edes tavalliseen liigapeliin verrata, Pelvas mietti.

HIFK:n prässi tuotti HJK:lle isoja ongelmia tiistaina. HJK oli Pelvaksen mukaan asiaan kuitenkin varautunut, vaikka se ei siltä näyttänytkään.

- Ei se yllätys ollut. Kyllä varmasti kaikki siihen pyrkii, jos ovat meidän pelejä katsoneet. Ehkä emme saaneet sitten tänään ehkäistyä sitä niin hyvin, kun olemme treenanneet. Toisella jaksolla pelimme oli ainakin maaliin asti parempaa, mutta sitten taas vähän herpaannuttiin ja IFK pääsi rankaisemaan, Pelvas niputti.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!