NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hieno voitto, hienot maalit” - päävalmentajalta kehut KuPS:lle

17.6.2019 - 21:57:46Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, kun Kuopion Palloseura kävi hakemassa 1-2 (0-2) -voiton Vaasasta. VPS on ainoa joukkue, joka ei ole saavuttanut tällä kaudella vielä voittoakaan. Vaasalaisten voitoton putki venyi 11 ottelun mittaiseksi.

KuPS:n kokoonpanoon palannut hyökkääjä Lucas Rangel viimeisteli puolen tunnin kohdalla 0-1-johtomaalin. Keskikenttäpelaaja Ville Saxman iski taukonumeroiksi 0-2 juuri ennen taukovihellystä.

Kotijoukkue kavensi Steven Morrisseyn onnistuttua rangaistuspotkussaan 51 minuutilla. Kuopiolaiset pitivät johtoaseman hallussaan loppuvihellykseen saakka ja voitokas joukkue nousi erittäin tasaisessa sarjataulukossa kolmannelle sijalle.

- Hieno voitto. VPS aloitti pelin terävästi, mekin pääsimme hyvin peliin mukaan. Me teimme hienot maalit ja paikkoja oli muitakin. Toisen puoliajan alussa meillä oli sauma ratkaista peli, teimme virheen ja Vaasa pääsi peliin mukaan. Me puolustimme tiiviisti ja hoidimme homman. Se riitti tänään, päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsee seuransa sivuilla.

Vaasa ei ole koskaan helppo paikka pelata ja ahdinkoon ajautunut kotijoukkue tarjosi nytkin tiukan vastuksen.

- Sarjatauon jälkeen tärkeintä oli päästä heti voiton makuun. Ensimmäinen puoliaika oli vieraissa ihan hyvä. Vaasan neljän alakerta vähän yllätti meitä, sillä me odotimme kolmen alakertaa. Peli alkoi vähitellen kulkea ja paikkoja alkoi tulla. Kolme pistettä oli tärkeintä tänään. Voitto oli kokonaisuus huomioiden ansaittu, me olimme tämän verran vastustajaa parempia. Aina on syytä olla tyytyväinen voittoon, Honkavaara muistuttaa.

Rangelin ja keskikenttäpelaaja Issa Thiawin paluu pelaavaan kokoonpanoon on iso asia jatkon kannalta.

- Meillä on nyt parempi tilanne pelaajien suhteen. Lucas ja Issa tulivat nyt takaisin. Tabi Manga pelasi hyvän ja vahvan pelin topparina ja pelikiellossa olleen Babacar Diallon poissaolo paikattiin. Tilanne paranee koko ajan, Honkavaara vahvistaa.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!