NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigan kriisiseura vahvisti valmennustaan

18.7.2019 - 11:21:04


Suomen jalkapalloliigan jumbojoukkue Vaasan Palloseura on vahvistanut valmennusryhmäänsä.

Päävalmentaja Christian Sundin johtamaan ryhmään tulee mukaan portugalilainen Andre Lourenco, joka on toiminut tällä kaudella Kakkosessa pelaavan Vepsun reservijoukkueen päävalmentajana.

VPS vaihtoi viime viikolla päävalmentajaa, kun apuvalmentajana toiminut Sund hyppäsi Petri Vuorisen saappaisiin.

Vaasalaisten kausi on sujunut karmeasti, sillä joukkue ei ole vielä voittanut otteluakaan koko sesongilla. VPS on kerännyt 15 ottelussa ainoastaan seitsemän pistettä.

- Ajattelen aina positiivisesti. Meillä on hyvät mahdollisuudet pelastaa joukkue putoamiselta. Minä ja Crisu (Sund) keskustelemme nyt paljon ja ajattelemme jalkapallosta samalla tavalla. Ennen autoin edustusjoukkuetta vain siellä missä voin, mutta ehkä nyt voin tehdä enemmän, nuori valmentaja kertoo VPS:n verkkosivuilla.

- Meillä on kehityksen varaa useimmilla puolustuksen osa-alueilla. Myös tilanteenvaihtoja, eli mitä tapahtuu pallon menettämisen ja pallon voittamisen jälkeen, miten reagoimme tilanteisiin ja miten pelaajamme sijoittuvat missäkin tilanteessa, pitää myös hioa treenikentällä. Haluamme nyt pitää puolustuslinjaa korkeammalla kuin ennen, mutta sen asian eteen pitää tehdä paljon töitä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!