NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS joutuu haastavaan paikkaan Valko-Venäjällä – "Täysin erilainen peli edessä"

18.7.2019 - 15:07:49


Jalkapalloliigan KuPS pääsee hyvistä asetelmista Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisen kierroksen toiseen osaotteluun, joka pelataan tänään Valko-Venäjällä Vitebskin kotikentällä.

KuPS vei ensimmäisen ottelun 2-0 Lucas Rangelin ja Luis Carlos Murillon osumilla, joten kaikki paineet ovat nyt isännillä.

Illan ottelussa riittää kuitenkin haastetta KuPSille, sillä Vitebskin sääolosuhteet ovat olleet surkeat. Taivaalta on tullut vettä koko päivän, ja sade jatkunee iltaan asti. Se pakottaa joukkueet pelaamaan hieman erilaista peliä.

- Sateiset olot vaikuttavat peliin. Kenttä pehmenee ja nurmi hidastuu. Tiukka taistelupeli tulee. Olot ovat illalla hankalat ja pehmeä kenttä on iso haaste. Pelaajien pitää nyt ymmärtää, että tänään on täysin erilainen peli edessä. Me olemme tottuneet pelaamaan vesisateessakin ja joukkueessa on hyvä ja luottavainen virinä yllä, KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara kommentoi seuran verkkosivuilla.

Ottelun juoni lienee selkeä: kotijoukkue hyökkää vimmatusti, ja KuPS yrittää puolustaa tiiviisti.

- Vitebsk tarvitsee kaksi maalia. He lähtevät todennäköisesti hyökkäämään, se tulee olemaan pelin juoni. He tarvitsevat tulosta ja nyt tulee täysin erilainen peli erilaisissa oloissa kuin mikä meillä oli viime viikolla tekonurmella Kuopiossa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!