NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilveksen nuorukainen häikäisi: "Suomen suurimpia lupauksia"

23.8.2019 - 23:14:46


Tampereen FC Ilves nousi jälleen jalkapallon Veikkausliigan kärkeen pelattuaan HIFK:n vieraana perjantaina 2-2 -tasapelin. Ilves ei pelannut parhaalla tasollaan, mutta Lauri Ala-Myllymäki tasoitti 87. minuutilla 2-2:een pelastaen joukkueelleen pisteen.

-Ensimmäinen jakso oli tasainen. Löydettiin hyvät lääkkeet pallolliseen pela amiseen. Vähän huolellisemmalla työskentelyllä tuolla vaikealla alustalla oli voinut saada enemmän aikaan vaarallisia tilanteita, arvioi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

Wiss harmitteli joukkueensa heikompaa toista puoliaikaa.

- Toisen jakson alussa olisi pitänyt kestää se kova paine. En ollut siihen tyytyväinen, että yritettiin olla ovelia ja näppäriä. Jatkettiin päällä taaksepäin ja peruuteltiin. Lähellä oli, ettemme murtuneet sen paineen alla. Tultiin kuitenkin vielä mukaan matsiin ja saatiin tärkeä piste.

Wiss painotti, ettei tasapeli ollut täysi pettymyskään.

- Kausi on meillä kasvutarina. Ollaan valmiita tiistain matsiin. Osittain tyytyväinen olen pisteeseen.

Ilveksen 17-vuotias suurlupaus Naatan Skyttä teki ottelun avausmaalin 8. minuutilla. Laukaus oli komea ja yllätti HIFK:n puolustuksen täydellisesti.

- Varmaan moni miettii nyt, miksi olen pitänyt häntä piilossa, enkä ole päästänyt aikaisemmin esiin. Juuri tämän takia. Halusin varmistaa, että Naatti on täydessä kunnossa. Hyvä pelikokemus kakkosjoukkueen kautta. Hänen piti aloittaa aiemmin, mutta on ollut loukkaantumista ja sairastumista, kommentoi Wiss Skytästä.

Naatan Skytästä saatetaan kuulla tulevaisuudessa vielä paljon.

- Hän on mun mielestäni yksi Suomen futiksen suurimpia lupauksia. Tänään tehty maali. Muutama muu kääntyminen, kuljettaminen, syötön valinta, olivat ihan loistavalla tasolla. Hienoa, että Naatti alkaa lähenemään sitä miesten pelaamista, Wiss kehui nuorukaista.

Teksti: Otto Palojärvi, Telia 5G-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02