NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Metroderbyn panokset ovat tänään tapissa

24.8.2019 - 08:02:30


Jalkapallon Veikkausliigan kauden toinen Metroderby pelataan tänään Espoossa Hongan ja HJK:n välillä. Ottelussa on todella kovat panokset, sillä Hongalla on runkosarjan huipentuman kalkkiviivoilla 20 ottelusta koossa 31 ja HJK:lla 30 pistettä. Kotijoukkue on sarjassa neljäntenä ja Klubi viidentenä.

Hongalle viime ajat ovat olleet vaikeita. Viimeisestä viidestä ottelusta tilillä on vain yksi voitto. Viime kierroksella Honka taipui FC Lahden vieraana 3-2.

Hongan ensimmäisen maalin Lahdessa tehnyt Lucas Kaufmann vakuuttaa, että joukkue on valmiina lauantain kamppailuun.

- Olemme valmistautuneet otteluun hyvin. Olemme katsoneet videoita HJK:n pelaamisesta, ja tiedämme mihin he pystyvät. Vaikka hävisimme viime ottelumme maanantaina, olemme henkisesti vahvoja. Toisen jakson taistelu antoi meille uskoa ja nälkää lauantaille, brassi kommentoi seuransa sivuilla.

HJK:lle kausi on ollut odotuksiin nähden heikko, mutta helsinkiläiset ovat silti yhä mukana kärkitaistelussa. Toisaalta myös yläloppusarjapaikan menetys on lähellä, sillä FC Lahti vaanii vain kahden pisteen päässä. HJK:n paras maalintekijä tällä kaudella on kuusi maalia laukonut Riku Riski.

Honka ja HJK kohtasivat Telia 5G Areenalla kesäkuussa. Silloin keltamustat hakivat Juha Hakolan upealla vapaapotkumaalilla kolme pistettä mukaansa Espooseen. Kaufmann uskoo, että Honka on vahvoilla myös lauantaina.

- Tilanne on toki hieman erilainen, kun edellisessä kohtaamisessamme. Tällä kertaa pelaamme kotikentällä, joten haluamme olla aloitteellisempia. Meidän täytyy pitää pää vahvasti mukana ja voittaa kaksinkamppailut. Jos keskitymme omaan peliimme ja omiin vahvuuksiimme, meillä on täydet mahdollisuudet kaataa HJK toistamiseen, hän sanoo.

Hongalta sivussa varmasti ovat loukkaantuneet Jonas Levänen, Duarte Tammilehto, sekä Mac Kandji. Lisäksi Gideon Baahin, ja Borjas Martinin korttitilit tulivat Lahdessa täyteen, joten he ovat pelikiellossa.

FC Honka-HJK käynnistyy Tapiolan urheilupuistossa klo 13. Lauantain kierroksen toinen ottelu KuPS-VPS starttaa klo 18.30.

Lähde: FC Honka


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02