NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hongan ex-juniori kaatoi Hongan: ”Näkisin, että olen enemmän klubilainen”

24.8.2019 - 18:01:06


HJK otti jalkapallon Veikkausliigassa todella tärkeän voiton kaadettuaan Tapiolassa lauantaina FC Hongan 1-0. Voittomaalin puski Hongan juniorijoukkueissa pelannut puolustaja Daniel O´Shaughnessy.

- Matsi meni meidän ottelusuunnitelman mukaan. Me haluttiin antaa kovaa prässiä ylhäältä ja pakottaa Honka virheisiin ja saada riistoja sieltä ja tilanteita sen kautta. Meni aika paljon suunnitelman mukaan, summasi O´Shaughnessy.

Hongan puolustus nukkui ja O´Shaughnessy pääsi 62. minuutilla yllättävänkin vapaasti maalintekoon.

- Sinne tuli tosi hyvä pallo ja ihmettelin, miten sinne tuli niin paljon vapaata. Juoksin tyhjään tilaan ja pallo tuli siihen. Pääsin vapaasti puskemaan, mies kommentoi maaliaan.

O´Shaughnessylla on Hongasta junioritaustaa, mutta hän muistutti edustaneensa juniorivuosinaan HJK:takin.

- Pelasin täällä, niin kyllä näkisin, että olen enemmän klubilainen tällä hetkellä. Onhan mulla Klubi-taustaakin nuoruudesta. Mutta olihan se hienoa tehdä täällä Tapiolassa maali, hän totesi.

HJK:n kausi on ollut tuskaisa. Eurooppa-liigan karsinnassa tuli tappio Riga FC:lle ja viime sunnuntaina KPV otti HJK:sta yllätysvoiton. Mestaruusjuna uhkaa karata.

- Kyllä se kritiikki oli ihan osuvaa. Kyllä meidän pelaajien on katsottava kanssa peiliin. Me tiedetään, että pystytään kyllä parempaan ja hoitamaan kausi kunnolla loppuun, totesi O´Shaughnessy tilanteesta.

Honka-ottelussa HJK kykeni pelaamaan johtoasemassa fiksusti. Tällä kerralla johtoa ei menetetty.

- Toni (valmentaja Koskela) aikana on puhuttu oikeastaan koko ajan, miten pitää pelata johtoasemassa. Miten tapetaan se peli, miten pidetään palloa, miten pelataan fiksusti, O´Shaughnessy sanoi.

HJK:lla on pelaamatta vielä kuusi ottelua. Mestaruuteen joukkueella on yhä mahdollisuuksia.

- Paljon ollaan puhuttu, että tavallaan alkaa meille kolmas kausi tässä. Eka kausi oli Banan (Mika Lehkosuo) johdolla ja valmentajavaihdoksen jälkeen toinen kausi oli europeleihin. Europelien jälkeen tämä on uusi alku meille. Nyt hoidetaan sarja kunnolla loppuun ja päästään pelaamaan vielä mestaruudesta, O´Shaughnessy päätti.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Espoo


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02