NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Myös toinen konkari jättää SJK:n – "Hieman kaksijakoiset ajatukset tästä neljästä vuodesta"

18.10.2019 - 09:43:55


Jalkapalloliigassa pelaavan SJK:n ja puolustaja Jarkko Hurmeen tiet erkanevat kauden jälkeen.

SJK vahvisti asian verkkosivuillaan.

Hurme siirtyi Seinäjoelle vuonna 2016, mitä ennen hän pelasi Norjan liigassa Oddissa. SJK:n ja Hurmeen kausi päättyy huomenna lauantaina.

- Tämä on nyt tämän neljävuotisen ajanjakson loppu. En minä tässä lähtöä nyt hirveästi vielä ala surkuttelemaan, vaan pelataan tämä peli lauantaina ensin ja muisteluiden aika tulee myöhemmin, sanoo Hurme seuran verkkosivuilla.

- Hieman kaksijakoiset on ajatukset tästä neljästä vuodesta, sillä se joukkue mihin aikoinaan tulin, oli ”Suomen kuumin ja hitein” -joukkue juuri sillä hetkellä. Nyt kun miettii tämän hetken tilannetta, niin ei olla ihan siellä missä olin kuvitellut että voitaisiin olla, Hurme viittaa SJK:n viimeiseen kolmeen kauteen, jotka ovat olleet äärimmäisen vaikeita.

33-vuotias laitapuolustaja ei vielä tiedä, missä hänen uransa jatkuu.

Hurmeen lisäksi SJK:sta lähtee ainakin monivuotinen ykkösmaalivahti Mihkel Aksalu.

SJK:n otteluennakosta voi tulkita myös sen, että kesällä joukkueen väliaikaiseksi päävalmentajaksi tullut Brian Page ei ole seuran pääluotsi enää ensi kaudella.

- Itse otan tämän ajan opetuksena. Tämä on toki ollut vaikeaa, mutta voin sanoa, että olen tehnyt kaikkeni, enkä ole koskaan ollut sellainen, että en kantaisi vastuuta asioista. Otan opiksi virheistä ja analysoin mitä olemme tehneet hyvin. Kehitän itseäni niiden avulla. Siitä olen varma, että kun seuraavan kerran saan mahdollisuuden, olen vahvempi kuin nyt, Page kertoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!