FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FC Haka vahvisti valmennusryhmäänsä

8.11.2019 - 12:54:53


Tällä kaudella Ykkösen mestaruuden voittanut ja nousun jalkapalloliigaan ansainnut FC Haka on vahvistanut valmennusryhmäänsä.

Seura tiedottaa, että päävalmentaja Teemu Tainion avuksi on palkattu Mikko Manninen, joka tulee toimimaan myös seuran juniorien valmennuspäällikkönä.

- Mikko toimii mukana edustusjoukkueen valmennuksessa sekä junioripuolella valmennuspäällikkönä, mutta pääpaino on kuitenkin edustuksessa. Hän on edustusjoukkueen ja juniorien yhteinen satsaus valmennukseen, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.

Manninen on viimeksi toiminut Kakkosessa pelaavan NJS:n valmennuspäällikkönä.

Kiinnitys on Hakalle tärkeä, sillä jokaisesta pääsarjatason joukkueesta täytyy löytyä valmentaja, jolla on UEFA Pro -valmentajalisenssi. Päävalmentaja Tainiolta se puuttuu.

Hakan valmennukseen on näillä näkymin tulossa muitakin uusia henkilöitä.

- Mikko tuo valmennukseen ulkopuolista näkemystä ja kokemusta. Tämä on myös ensimmäinen askel eteenpäin koko valmennusryhmän rakentamisessa ja kehittämisessä. Tulemme varmasti näkemään muutenkin uusia henkilöitä lopullisessa valmennusryhmässä ja näistä neuvottelut jatkuvat koko ajan, Huttunen lisää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiekara juoksi kympin 34.34

11.7.2020 21:12:51