FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Entinen huuhkajapelaaja palaa Suomeen kolmevuotisella sopimuksella

15.11.2019 - 10:29:15


Sakari Mattila jatkaa uraansa jalkapalloliigassa HIFK:n paidassa.

30-vuotias pelaaja allekirjoitti seuran kanssa peräti kolmevuotisen sopimuksen. HIFK tiedotti siirrosta verkkosivuillaan.

Mattila pelaa keskikentän pohjalla tai topparina. Hän pelasi kaksi viime kautta Norjan kolmostasolla Fredrikstadin paidassa.

Mattila on pelannut Suomessa HJK:ssa, jota hän edusti viimeksi kaudella 2013. Mieheltä löytyy pitkä kokemus ulkomaan kentiltä, sillä hän on pelannut Norjan lisäksi Sveitsissä, Italiassa, Tanskassa ja Englannissa. Mies on edustanut muun muassa englantilaista Fulhamia Mestaruussarjassa.

Mattila on pelannut urallaan myös Suomen A-maajoukkueessa. Huuhkajissa tilille on kertynyt 11 ottelua.

- On kiva saada tulevaisuus tiedoksi jo tässä vaiheessa. Minulla oli sopimus katkolla, ja saatiin lopulta HIFK:n kanssa neuvottelut nopeasti pakettiin. Olen Helsingistä kotoisin, ja kun perheessä on lapsia, niin muutto takaisin Suomeen alkoi olla ajankohtainen. HIFK lähestyi minua oikeaan aikaan, ja tämä oli paras vaihtoehto yhdistää työ ja perhe-elämä ensi kaudella. Seuralla on isot tavoitteet mennä eteenpäin, joten tämä vaikutti oikein mielenkiintoiselta projektilta, Mattila kertoo sopimuksen synnystä HIFK:n verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39