Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK julkaisi neljä uutta pelaajasopimusta

9.12.2019 - 11:28:22


Jalkapalloliigan SJK on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta.

Seura tiedottaa, että se päässyt sopimukseen Joona Lautamajan, Jyri Kiurun, Arttu Aromaan ja Juuso Takasen kanssa.

Kiuru ja Lautamaja pelasivat jo viime kaudella SJK:n edustusjoukkueessa, mutta kumpikin vietti aikaa myös seuran akatemiassa Kakkosessa. Aromaa ja Takanen pelasivat puolestaan koko kauden akatemiassa.

Kaikki neljä lienevät ensi kaudella pääosin akatemian pelaajia. SJK:n reservijoukkue nousi ensi kaudeksi Ykköseen.

- Ensi kaudella meillä on kaksi joukkuetta valtakunnan korkeimmilla sarjatasoilla, mikä on meille kilpailullisesti valtava haaste. Mutta ajattelemme lähtökohtaisesti niin, että luomme noille kahdelle joukkueelle sellaisen harjoittelukulttuurin, että koemme pelillistä menestystä molemmilla sarjatasoilla. Se onnistuu vain tekemällä hyvää valmennuksellista yhteistyötä sekä edustusjoukkueen että akatemiajoukkueen välillä, sanoo SJK:n uusi päävalmentaja Jani Honkavaara tiedotteessa.

- Tänään julkaistavat pelaajat ovat meille juuri sellaisia pelaajia, joita haluamme tuolla yhteistyöllä kehittää. Heillä kaikilla on mahdollisuus ottaa vielä isoja askelia kehityksessään, mihin he tarvitsevat myös kovia pelejä, ja niitä SJK:ssa on tällä kaudella tarjolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!