NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS:n kapteeni Sami Rähmöselle jo 16. kausi – ”Luotettava ammattilainen, elävä seuralegenda”

13.1.2020 - 22:21:18


TPS-kapteeni Sami Rähmönen jatkaa pelaajauraansa kasvattajaseuransa paidassa, nyt jälleen Jalkapallon Veikkausliigassa. Alkava kausi 2020 on Rähmöselle jo kuudestoista TPS:n edustusjoukkueessa.

32-vuotias Rähmönen debytoi Jalkapallon Veikkausliigassa jo elokuussa vuonna 2005. Hän on pelannut siitä lähtien raitapaitojen riveissä kaikkiaan 259 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä kahdeksan maalia.

Rähmönen pelasi kausina 2015-17 sekä 2019 Jalkapallon Ykkösessä TPS-paidassa 96 ottelua viimeistellen niissä kahdeksan maalia. Hän on ollut nostamassa TPS:ää kapteenina Veikkausliigaan kaksi kertaa viimeisen kahden vuoden sisään.

Laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä Rähmönen on ehtinyt voittaa TPS-vuosiensa aikana tähän mennessä jo Suomen Cupin (2010), Liigacupin (2012) sekä neljä SM-pronssia (2007, -09, -10 ja -12).

- Sami on kokenut ja luotettava ammattilainen, joka on tälläkin hetkellä huippukunnossa. Hän on loistava esimerkki nuoremmille pelaajille siinä, miten huippu-urheilija huolehtii itsestään. Sami on tietysti myös elävä seuralegenda, jolla on kunnioitettava määrä TPS-kausia ja -pelejä takanaan ja se tarina saa ansaitusti nyt jatkoa, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen analysoi.

Sami Rähmösen kummiyrityksenä jatkaa OP Turun Seutu, joka on perustettu TPS:n tapaan vuonna 1922.

Lähde: TPS:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!