Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigan otteluohjelma julkaistu – sarja ei jää tauolle EM-kisojen ajaksi

15.1.2020 - 15:02:54


Jalkapallon Veikkausliigan ensi kauden otteluohjelma on julkaistu.

Sarja alkaa 11. huhtikuuta ja päättyy 1. marraskuuta.

Sarjajärjestelmä on tuttu viime kaudelta. Huhtikuusta elokuun loppuun pelataan kahdentoista joukkueen runkosarja, jossa kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti, kotona ja vieraissa.

Runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan kahteen kastiin runkosarjasijoitusten perusteella. Runkosarjan kuuden ylemmän joukkueen mestaruussarja ja kuuden alemman joukkueen haastajasarja pelataan syys- ja lokakuussa. Veikkausliigan mestaruussarjassa ja haastajasarjassa ratkeavat niin mestaruus ja mitalistit kuin putoajajoukkuekin.

Lopuksi loka–marraskuun vaihteessa pelataan Veikkausliigan lopputurnaus, jossa viisi joukkuetta ratkaisee keskenään, mikä niistä saa viimeisen jaossa olevan europaikan kaudelle 2021.

Sarja ei jää tauolle kesän EM-kisojen ajaksi, mutta otteluita ei pelata Suomen otteluiden kanssa samoina päivinä.

- Huuhkajat on ensimmäistä kertaa mukana arvokisoissa ja se on upea juttu myös Veikkausliigan näkökulmasta. Veikkausliigaa pelataan myös EM-kisojen aikana, mutta ottelut on rytmitetty niin että samoina päivinä Huuhkajien kanssa ei pelata. Ylipäänsä otteluja pyritään pelaamaan niin, että päästäisiin hyödyntämään kisojen välipäiviä, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa tiedotteessa.

Sarjan avauskierroksella pelataan ottelut FC Haka-FC Lahti, FC Inter-Ilves, HJK-RoPS, KuPS-FC Honka, SJK-IFK Mariehamn ja HIFK-TPS.

Lähde: Veikkausliigan tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!