NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS:n naisille eksoottinen vahvistus

12.2.2020 - 15:03:04


Jalkapallon TPS:n naisten edustusjoukkue vahvistaa hyökkäyspäätään liigakaudeksi 2020. Yhdysvalloista Suomeen saapuva Gabriela Pelogi liittyy raitapaitojen vahvuuteen mukaan helmi- ja maaliskuun vaihteessa.

24-vuotias Pelogi on syntynyt Sco Paulossa Brasiliassa, mutta hän on saanut jalkapallo-oppinsa Yhdysvalloissa. Hänen viimeisin seuransa Yhdysvalloissa on ollut Seattle Stars FC. Sitä ennen hän pelasi Pacific Northwest Soccer Clubissa sekä Western Washingtonin yliopistojoukkueessa. Pelogilla on sekä Yhdysvaltain että Brasilian kansalaisuus.

- Me olemme tutkineet hänen taustansa hyvin ja uskomme, että saamme hyvän vahvistuksen joukkueeeseemme. Odotan joukkueeseen määrätietoista hyökkäyspään pelaajaa, joka haluaa palloa ja jolla on ratkaisuvoimaa, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia tiivistää.

- Gabriela ehtii meidän mukaamme muutamaa viikkoa ennen liigakauden alkua. Hänen roolinsa tarkentuu tietenkin vasta silloin, kun näemme hänet itse harjoituskentällä, Haltia vielä tarkentaa.

Pelogi on historiallinen vahvistus TPS:lle, sillä seuran naisten edustusjoukkueessa ei ole koskaan ennen ollut ulkomaalaista sopimuspelaajaa. Koko TPS:n naisten edustusjoukkue lomailee ensi viikon ja palaa takaisin harjoitusvahvuuteen Turun alueen talvilomaviikon jälkeen.

Lähde: TPS:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06