NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK valmistautui otteluun normaalisti, mutta sitten kaikki muuttui ”nopeasti ja yllättäen”

8.4.2020 - 17:20:20


Jalkapallon Veikkausliigassa HJK:ta valmentava Toni Koskela kiteyttää haastavan aikakauden tuntojaan avoimessa kirjeessä.

Koronaviruspandemia on pysäyttänyt huippu-urheilun Suomessakin. Veikkausliigan alkamisajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa.

- Meillä arki loppui, kuten miljoonilla muillakin, nopeasti ja yllättäen. Valmistauduimme vielä alkuviikosta normaalisti KPV-otteluun, kunnes asiat muuttuivat loppuviikosta ja viimeisen kerran, ennen vuosilomalle jäämistä, tapasimme pelaajien kanssa seuraavana maanantaina, Koskela kertaa muutaman viikon takaista.

Seuranneiksi haasteiksi Koskela listaa ihmisten hyvinvoinnin turvaamisen ja pelaajien harjoittelumahdollisuudet. Hän kertoo, että HJK:n on määrä palata lomalta 14. huhtikuuta, ja joukkueharjoituksille saattaa olla mahdollisuus 14. toukokuuta alkaen.

- Toivottavasti myös tauon aikana muistamme, minkä takia jalkapallo on meille kaikille niin rakasta ja osaamme nauttia siitä täysillä, kun paluu on mahdollista ja pääsemme taas pelaamaan, Koskela kirjoittaa.

Kirje kokonaisuudessaan HJK:n verkkosivuilla:
www.hjk.fi/artikkelit/miehet/paavalmentajalta/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!