NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK:n kapteenisto on valittu - Hetemaj: ”Olen todella otettu”

5.6.2020 - 10:38:05Mehmet Hetemaj jatkaa jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan SJK:n kapteenina myös kaudella 2020. Hänen tukenaan kapteenistossa ovat Tero Mäntylä, Ariel Ngueukam ja Matej Hradecky.

Kapteeni-nelikko johdattaa SJK:n ensimmäistä kertaa tositoimiin OmaSp Stadionille lauantaina 6. kesäkuuta, kun SJK kohtaa Veikkausliiga-kauteen valmistavassa harjoitusottelussa klo 14 käynnistyvässä ottelussa FC Hakan.

Hetemaj saa kunnian toimia toista kautta putkeen seuran kapteenina. Hän ottaa tehtävän vastaan ylpeänä.

- Olen todella otettu ja iloinen tästä valinnasta kapteeniksi, ja tämä on suuri kunnia, koska valintaan osallistui jokainen pelaaja ja joukkueen staffi. Se nostaa valinnan merkitystä ainakin omissa silmissäni todella korkealle, Hetemaj kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Pyrin johtamaan omalla esimerkilläni ja antamaan kaikille vastuuta. Kapteenina en tykkää olla diktaattori vaan täysin päinvastoin. Eli pyrin siihen, että kaikki ottaisi vastuuta ja toivon, että tällä kaudella jokainen meistä olisi oman itsensä kapteeni ja kaikkien kapteeni. Kapteeniston jäsenten tulee ottaa vastuu omasta ja muiden tekemisestä. Uskon, että sellaisella auktoriteetilla saamme jokainen vielä entistä enemmän irti itsestämme, Hetemaj jatkaa.

Veikkausliiga käynnistyy 1. heinäkuuta.

Lähde: SJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!