FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pysyykö järjestys, kun Stadin derby pelataan lauantaina?

5.6.2020 - 17:22:04


Jalkapallon Veikkausliiga pääsee vihdoin vauhtiin 1. heinäkuuta. Seuraavassa viisi kiinnostavaa nostoa uuden kauden otteluohjelmasta.

Haka-Honka 1.7.

Perinteikäs Valkeakosken Haka palaa Veikkausliigaan (liian) pitkän tauon jälkeen ja pääsee aloittamaan kautensa kotikentällä heti avauspäivänä. Hakan uusia, mielenkiintoisia kasvoja ovat maajoukkuemies Eero Markkanen ja Englannin ammattilaiskentiltäkin tuttu Mohamed ”Medo” Kamara.

TPS-Ilves 7.7.

Toinen nimekäs liigapalaaja on TPS. TPS avaa vieraissa, mutta pääsee pian kotikentälleenkin. Kotiavaus on luonnollisesti iso juttu, vaikka kotiotteluiden erityisjärjestelyt ovatkin vielä vaiheessa.

HJK-Haka 8.7.

Haka oli liigasta poissa niin kauan, että moni on jo unohtanut yhden suomalaisen jalkapalloilun merkittävimmistä klassikko-otteluista. Klubi on mestaruuksissa omaa luokkaansa (29), mutta Haka on jaetulla toisella sijalla (9).

HJK-HIFK 17.10.

Vaikka sanaa “derby” ryöstöviljellään urakalla, tässä paikalliskohtaamisessa on enemmän latausta kuin missään muussa Suomessa. Lokakuun ottelusta tekee erikoisen se, että se pelataan viikonloppuna (lauantaina). Helsingin paikallisottelu on pyritty järjestämään viikolla, jotta liiat järjestyshäiriöt kitkettäisiin.

TPS-Inter 23.8.

Väkevää paikallistunnelmaa on tietysti Turussakin. Ensimmäistä kohtaamista odotellaan kuitenkin vielä runsaat kaksi kuukautta. Veikkausliigassa paikalliskamppailujen merkitys korostuu, sillä VPS:n ja KPV:n pudottua SJK jäi ainoaksi Pohjanmaan edustajaksi jalkapallon pääsarjaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19