Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliiga toivoo katsojilta malttia suurtenkin tunteiden hetkillä - ”Olemme tarvittaessa valmiit puuttumaan nopeasti”

7.7.2020 - 10:29:26


Jalkapallon Veikkausliiga käynnistyi 1. heinäkuuta. Ottelutapahtumissa toteutetaan koronaepidemian vuoksi monia erityisjärjestelyjä.

- On hienoa, että Veikkausliiga on nyt käynnissä ja yleisöllä on ollut alusta lähtien mahdollisuus päästä otteluihin, sanoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Veikkausliiga kiittää, että avauskierroksella ihmiset ovat ymmärtäneet hyvin koronaepidemian vuoksi tehtyjä erityisjärjestelyjä katsomopaikoilla ja anniskelutiloissa. Koko Veikkausliigayhteisölle terveys- ja turvallisuusasioiden toimivuus on ehdottoman merkittävää. Tapahtumien on oltava turvallisia kaikille osallistujille.

Veikkausliiga korostaa edelleen koronaepidemiaan liittyviä varotoimia ja toivoo katsojilta malttia ja turvavälien kunnioittamista.

- Seurat käyvät omien kannattajiensa kanssa jatkuvaa keskustelua katsomoturvallisuudesta. Jatkamme myös keväällä aloitettua dialogia viranomaisten kanssa, Marjamaa sanoo.

Veikkausliiga vetoaa, että jokainen paikalle saapuva noudattaa stadioneilla annettuja turvallisuusohjeita. Ohjeet on tehty jokaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi ja ohjeiden noudattaminen mahdollistaa sarjan pelaamisen.

- Tilanne on kaikille uusi ja olemme käyneet läpi avauskierroksen kokemuksia. Veikkausliiga seuraa edelleen kaikkia ottelutapahtumia ja jos katsomojärjestelyissä havaitaan ongelmia, olemme tarvittaessa valmiit puuttumaan niihin nopeasti. Haluamme varmistaa, että viranomaisten kanssa laadittuja turvallisuusohjeita noudatetaan yksityiskohtaisesti.

- Ihmisten terveys on koko jalkapalloväelle äärimmäisen tärkeä asia, jota ei voi unohtaa suurtenkaan tunteiden hetkillä, Marjamaa sanoo.

Lähde: Veikkausliiga


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!