Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uusi TPS-valmentaja Jonatan Johansson: ”Pienemmän budjetin joukkueet kärsivät eniten”

31.7.2020 - 16:32:36


Jalkapallovalmentaja Jonatan Johansson debytoi lauantaina TPS:n veikkausliigajoukkueen luotsina. TPS matkustaa RoPSin vieraaksi.

TPS:n paluu liigaan on ollut vaikea. Viidestä ottelusta on viisi tappiota ja maaliero 2-10. Valmentaja Tommi Pikkarainen vaihtui Johanssoniin. Hän saa heti tottua Veikkausliigan poikkeuksellisen tiheään otteluohjelmaan.

- Pienemmän budjetin joukkueet kärsivät eniten tästä kovasta ottelutahdista. Pelaajien roolituksen pitää onnistua myös mahdollisimman hyvin. Molemmilla joukkueilla on edelleen se ensimmäinen voitto haussa, joten tiukka ottelu tullaan näkemään, Johansson sanoo TPS:n verkkosivuilla.

- Tällä viikolla teemana on ollut viimeisten kolmannesten pelaaminen molemmissa päissä. Boksipelaaminen on aivan olennainen osa hyökkäyspeliä. Siellä tarvitaan itseluottamusta ja rohkeutta. Kaiken pohjana on kuitenkin terve nöyryys ja kova työ. Kokonaismuutoksen pitää tapahtua myös pelaajissa.

Viiden kierroksen jälkeen myös RoPS on voitoitta. Lohdutukseksi rovaniemeläisjoukkue on koonnut kaksi sarjapistettä tasapeleistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!