NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hongalla on kalavelkoja maksettavanaan Lahdessa

3.8.2020 - 09:01:53


Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun FC Lahti isännöi FC Honkaa.

Honka on käynnistänyt kauden tappioitta. Joukkueella on koossa kaksi voittoa ja neljä tasapeliä.

FC Lahti on pelannut yhden ottelun vähemmän kahden voiton, yhden tasapelin ja kahden tappion saldolla.

Neljä viimeisintä otteluaan kotikentällään Tapiolassa pelannut Honka on onnistunut maalinteossa tällä kaudella seitsemän kertaa. Omiin pallo on mennyt vain neljä kertaa, mikä on vähiten koko Veikkausliigassa. Myös HJK ja KuPS ovat kokeneet neljä takaiskumaalia.

FC Lahti on ollut Hongalle vaikea vastustaja kuluvalla kaudella. Koronatauon jälkeen joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa, jossa Lahti oli parempi numeroin 1-2. Maalin erolla päättyi myös Suomen Cupin puolivälierä. Silloin aivan ottelun alussa syntyneellä maalilla jatkopaikka meni lahtelaisille luvuin 0-1.

- Meillä on ollut vaikeaa viime otteluissamme Lahtea vastaan. Nyt haluamme pitää huolen siitä, että olemme valmiina taistelemaan heti avauspotkusta saakka. Heillä on monta hyvää pelaajaa, jotka ovat vaarallisia erityisesti vastahyökkäyksissä. Niissä meidän täytyy olla hereillä. Kun lisäksi toteutamme omaa pelisuunnitelmaamme ja pelaamme yhdessä joukkueena, olemme vahvoja maanantaina, Hongan maalivahti Tim Murray kertoo seuransa verkkosivuilla.

Hongan maalivahtiosastolla on käynnissä kova kilpailu avauskokoonpanon paikasta. Murray ja Markus Uusitalo pelasivat Suomen Cupin ottelut käytännössä puoliksi, ja myös Veikkausliigassa vastuu on jakautunut. Uusitalo on pelannut kaksi ottelua, Murray neljä.

Murrayn mukaan kova kilpailu on vain hyväksi.

- Maalivahdit viettävät toki suuren osan harjoituksista erillään muista pelaajista. On tärkeää, että me puskemme toisiamme suoriutumaan koko ajan paremmin ja paremmin. Joukkue pystyy varmasti luottamaan maalivahtiin ottelussa, on avauksessa kumpi vaan.

Viime kaudella suurilta osin 4-4-2 ryhmityksellä pelannut Honka on luottanut tällä kaudella uuteen systeemiin. Puolustuksen pohja rakentuu kolmen keskuspuolustajan varaan. Laidoilta löytyvät nousevat wingbackit, keskikentän keskeltä kaksi pelaajaa, ja hyökkäyksestä vahva kolmikko.

- Pyrimme uudella systeemillämme prässäämään korkeammalta kuin ennen. Maalivahdeilta tämä systeemi vaatii saumatonta yhteyttä muun joukkueen kanssa. Kauden alussa mukautuminen on tietysti vielä hieman kesken, mutta meillä on todella kova joukkue, joka pystyy kyllä muuntautumaan erilaisiin pelitapoihin, Murray sanoo.

Illan ottelu käynnistyy Lahden Stadionilla klo 18.30.

Lähde: FC Honka


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57