NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigan seura innostui runolliseksi illan ottelun alla

3.8.2020 - 13:50:24FC Lahti isännöi FC Honkaa jalkapallon Veikkausliigan maanantain ainoassa ottelussa.

FC Lahti palaa kolmen ottelun tiiviiltä vieraskiertueelta kotiyleisön eteen ja into heijastuu myös seuran otteluennakosta.

- Kuin kukka erämaassa, yhtä ylväinä seisovat miehet mustissa jälleen maanantaina Lahden stadionin kirkkaissa valoissa, lahtelaisjoukkueen verkkosivuilla kuvaillaan tulevaa.

FC Lahti nappasi vieraskiertueelta kaksi voittoa. HIFK ja TPS kaatuivat runsasmaalisesti ja hyökkäyspäässä Lahti sai kaivattuja tehoja. Jasin Assehnoun ja Vahid Hambo osuivat kumpainenkin kahdesti. Keskellä vieraskiertueviikkoa lahtelaiset kuitenkin joutuivat toteamaan Kuopion Palloseuran paremmakseen.

Maanantain otteluun Lahti pääsee vihdoin levänneenä, mutta kierrätystä on silti luvassa. Lahtelaiset pelaavat taas kolme ottelua alle viikkoon. Kokoonpanosta ovat varmasti poissa Timi Lahti ja Tim Martinen. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli haluaa suojattiensa peliasenteen paranevan maanantain kamppailuun.

- On mukava päästä pelaamaan ehjän harjoitusviikon jälkeen. Kokoonpanoon tulee hieman muutosta, sillä meillä on taas alle viikkoon kolme raskasta peliä. Meidän pitää ajatella myös niitä. Joukkueella on hyvä draivi päällä. Lähdemme parantamaan edellisestä ottelusta peli-ilmettä ja peliasennetta. Vastustaja on kova ja Honka on taktisesti erittäin vahva. Meidän pitää pystyä vastaamaan siihen ilman, että oma pelimme kärsii, Zeneli miettii.

Vierailija FC Honka on yhä tappioitta tämän kauden Veikkausliigassa. Kuudesta pelaamastaan ottelusta se on voittanut kaksi ja tasannut pisteet neljästi.

Espoolaisten puolustus on ollut liigan eliittiä ja joukkue on päästänyt vähiten maaleja liigassa. Maalinteossa Honka on onnistunut kolmella viime kierroksella lähinnä rangaistuspotkuista, sillä viidestä osumasta neljä on syntynyt pilkulta.

Viimeisenä Honka kohtasi kotonaan RoPS:n ja espoolaisten voimakas prässi tuotti vaikeuksia RoPS:n pelinrakennukseen. Honka olisi voinut latoa taululle rumatkin lukemat, mutta ottelun ainokaisen iski rangaistuspotkusta Borjas Martin.

Illan ottelu käynnistyy klo 18.30.

Lähde: FC Lahti


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57