NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

RoPSin johtaja myöntää: ”Valmentaja joutui todella haastavaan paikkaan”

15.9.2020 - 12:00:00


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan RoPSin puheenjohtaja Risto Niva kertoo, ettei Vesa Tauriaisen irtisanominen päävalmentajan tehtävästä ollut vaivaton ratkaisu.

- Valitettavasti tämä on tulosurheilua, ja näihin tuloksiin meidän on reagoitava, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva sanoi RoPSin tiedotteessa.

- Päätös ei ollut helppo, mutta ratkaisu tehtiin molempien osapuolten hyvässä yhteisymmärryksessä. ”Vesse” joutui päävalmentajana todella haastavaan paikkaan. Ei tuloksista voi yksin häntä syyttää.

Vesa Tauriainen ymmärtää seuran ratkaisun. Joukkue oli ajautunut tilanteeseen, jossa lukon avaaminen nykyisin eväin muodostui mahdottomaksi.

- Näen, että joukkueella on vielä mahdollisuus nousta ja toivon, että tällä ratkaisulla olisi positiivinen vaikutus lopputulokseen. Joukkue on nuori, ja pelaajissa on edelleen valtavasti potentiaalia. Nämä nuoret tulevat jatkamaan kasvuaan vielä tämänkin kauden aikana.

Tauriainen palaa SantaSportin / Lapin Urheiluakatemian palvelukseen jatkamaan nuorten pelaajien kehitystyötä. Tauriaisen ohella Mika Pulkkinen astuu sivuun edustusjoukkueen valmennusryhmästä. Pulkkinen jatkaa seuran valmennuspäällikkönä.

RoPS, joka on 15 ottelun jälkeen voitoitta, tiedottaa miesten edustusjoukkueen uudesta valmennusryhmästä kuluvan viikon aikana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!