Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

FC Haka pestasi maalivahdin - ”Sain tarjouksen ja sitä ei tarvinnut kauan miettiä”

14.1.2021 - 12:32:35


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Haka tiedottaa solmineensa 1+1 -vuotisen sopimuksen 20-vuotiaan maalivahti Aatu Hakalan kanssa.

Tikkurilan Palloseuran kasvatti on viettänyt viimeiset kolme vuotta IF Gnistanin maalinsuulla, saaden peliaikaa niin miesten Ykkösessä, Kakkosessa, kuin Suomen Cupissa.

Hakala tuli Hakaan tammikuun testijaksolle, minkä jälkeen ei epäröinyt hetkeäkään, kun sopimusta tarjottiin.

- Kun testijakso päättyi, sain tarjouksen ja sitä ei tarvinnut kauan miettiä, kun päätin hyväksyä sen. Olin viettänyt Gnistanissa viimeiset kolme vuotta. Sain sieltä paljon hyvää ja kehityin sen kolmen vuoden aikana paljon. Koin kuitenkin, että on muutoksen aika ja halusin päästä haastamaan itseäni vielä enemmän, Hakala kertoo valkeakoskelaisseuran verkkosivuilla.

Omiksi vahvuuksikseen maalivahti näkee nopeat jalat ja refleksit, sekä vastaantulot ja ponnistusvoiman. Lyhyen Haka-jakson aikana hän on nauttinut treenaamisesta kokeneen Mika Hilanderin kanssa ja uskoo oppivansa tältä paljon. Toki myös peliaikaa on toiveissa kehityksen tueksi.

- Omat henkilökohtaiset tavoitteet on totta kai kerätä mahdollisimman paljon minuutteja Cupin ja Veikkausliigan aikana. Se vaatii työntekoa, mutta siihen olen valmis. Haasteita lähdin hakemaan, joten tämä on juuri se mitä halusin.

Hakala ja muu joukkue jatkavat valmistautumista helmikuun alun Suomen Cupiin harjoitellen keskenään, mutta myös tammikuun harjoitusotteluissa. Näistä ensimmäinen pelataan Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraana ensi lauantaina kello 14.30.

Lähde: FC Haka


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!