Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

HIFK lainasi maalivahdin espoolaisseurasta

20.01.2021 - 14:11:00


Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy jalkapallon Veikkausliigassa lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon.

- Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina, helsinkiläisseura tiedottaa verkkosivuillaan.

Uusitalo on kaksinkertainen Suomen mestari HJK:sta, jossa hän pelasi yhteensä neljä kautta vuosina 2016-2019. Viime kaudeksi Uusitalo palasi kasvattajaseuransa FC Hongan vahvuuteen. Hän pelasi kuusi Veikkausliigan ja neljä Suomen Cupin ottelua espoolaisseuran maalilla kauden 2020 aikana.

- Viime kauden jälkeen oli puhetta siitä, että haluaisin lainalle jonnekin jossa olisi mahdollista saada enemmän vastuuta. Juttelin valmentajien ja johdon kanssa HIFK:ssa, ja tämä vaihtoehto kuulosti hyvältä. HIFK on aina ollut kovaa työtä tekevä porukka kun olen pelannut heitä vastaan. Tavoitteenani on ottaa paljon vastuuta ensi kaudella ja olla yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, Uusitalo kertoo.

- Markus Uusitalon lainaaminen meille on meidän uuden projektin mukainen valinta, jossa nuorelle pelaajalle annetaan mahdollisuus nousta uudelle tasolle. Hän saa jo Suomen Cupissa ensimmäisen mahdollisuutensa näyttää osaamistaan meidän tolppien välissä, kommentoi puolestaan HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lähde: HIFK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!