Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

HIFK ja Honka tekivät kauppoja maalivahdeista

20.01.2021 - 15:36:00Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavat FC Honka ja HIFK julkistivat keskiviikkona mielenkiintoisia maalivahtiuutisia.

Honka tiedotti vahvistavansa maaliosastoaan nuorella ja lupaavalla torjujalla, eli 20-vuotiaalla Otto Huuhtasella, joka pelasi viime kaudella HIFK:ssa.

HIFK puolestaan tiedotti jo aiemmin keskiviikkona, että maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta helsinkiläisseuran riveihin.

Huuhtasen tilille kertyi viime kaudella HIFK:ssa yksi Veikkausliigan ottelu Hakaa vastaan. Huuhtanen pelasi lisäksi kuusi ottelua Ykköstä lainalla MYPA:n riveissä.

190-senttinen Huuhtanen on Ilveksen kasvatti, ja siirtyi vuonna 2016 16-vuotiaana Newcastleen. Englannissa hän edusti seuran U19- ja U23-joukkueita. Huuhtanen on myös edustanut Suomea monien eri ikäluokkien juniorimaajoukkueissa.

- Honka osoitti kiinnostusta minuun ja koin sen parhaaksi vaihtoehdoksi uralleni. Honka pelaa joka kausi mitaleista, joten tiedän pääseväni mukaan hyvään joukkueeseen. Lisäksi olen kuullut paljon hyvää maalivahtivalmentaja Eemeli Reposesta. Minua innosti todella paljon ajatus päästä huippuvalmennukseen. Tavoitteenani on taistella vahvasti peliajasta ja saada vastuuta Veikkausliigassa, kehittyä maalivahtina koko ajan paremmaksi sekä auttaa joukkuetta menestymään, Huuhtanen kommentoi FC Hongan verkkosivuilla.

Lähde: FC Honka


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!