Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

TPS:n superlupaus näytillä Saksassa - ”Ei tule yllätyksenä, että monet ulkomaiset seurat ovat kiinnostuneita”

23.02.2021 - 13:07:00


Turun Palloseuran vasta 15-vuotias keskikenttäpelaaja Jasper Jalonen on tämän viikon Saksan Bundesliigaseura TSG 1899 Hoffenheimin testissä. Jalosen on määrä palata takaisin Turkuun ja TPS:n vahvuuteen ensi viikolla.

- Hänestä huomasi jo viime vuonna P17-ikäluokan peleissä, että kyseessä on poikkeuksellinen vastuunkantaja. Hoffenheim on seurannut häntä jo pitkään ja oli yhteydessä hänen vanhempiinsa sekä seuraan. Meille ei tule yllätyksenä, että monet ulkomaiset seurat ovat kiinnostuneita Japesta, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson painottaa seuransa verkkosivuilla.

Jalonen solmi TPS:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen tammikuun puolessa välissä. Hän debytoi TPS:n edustusjoukkueessa Suomen Cupin alkulohkon ottelussa EIF:iä vastaan.

- Jappe oli erittäin positiivinen pelaaja Suomen Cupissa, hän teki nuoresta iästään huolimatta loistavia ratkaisuja kentällä. Meidän pitää olla ylpeitä hänestä ja meidän pitää kannustaa häntä eteenpäin, mutta totta kai toivoisin, että hän pelaisi kuitenkin meillä vielä tällä kaudella, Johansson myöntää.

TPS:n edustusjoukkue harjoittelee tänään tiistaina ja pitää sen jälkeen loppuviikon ansaittua talvilomaa. TPS palaa arkeen ensi viikolla leireilemällä kolme päivää Eerikkilässä. Ensi viikko päättyy perjantaiseen harjoitusotteluun FC Lahtea vastaan. FC Lahti-TPS -ottelu pelataan näillä näkymin Lahden Mukkulan kuplahallissa.

Lähde: TPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!