Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Espoossa pelattu Veikkausliigan ottelu jouduttiin keskeyttämään rasististen huutojen vuoksi

25.07.2021 - 20:27:00


Jalkapallon Veikkausliigan sunnuntain kierroksella koettiin ikävä tilanne, kun Espoossa FC Hongan ja FC Lahden välillä pelattu ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi yleisöstä kantautuneiden rasististen huutojen vuoksi.

Ottelun erotuomarina toiminut Mattias Gestranius keskeytti ottelun, kun kotijoukkueen kolumbialaishyökkääjä Juan Alegria, 19, joutui rasististen huutojen kohteeksi.

Alegria hankki Hongalle rangaistuspotkun ottelun 18. minuutilla. Otso Koskinen veti rankkarin sisään ja vei isännät johtoon. Maali oli Koskisen ensimmäinen Veikkausliigassa.

Gestranius määräsi joukkueet kentältä rangaistuspotkun jälkeen. Kenttäkuulutus toi yleisölle tiettäväksi, että ottelu ei jatku, mikäli huutelu ei lopu.

Ottelua päästiin jatkamaan ja se päättyi 1-1 -numeroihin. Chinedu Geoffrey viimeisteli tasoituksen 52. minuutilla. Tasapeli merkitsi FC Lahdelle jo kymmenettä peräkkäistä ottelua ilman tappioita.

HJK:n takana sarjassa toisena oleva Kuopion Palloseura kaatoi kotonaan Ilveksen.

Ottelun ainoa maali nähtiin 35. minuutilla, kun Anton Popovitch puski Urho Nissilän antaman kulmapotkun verkon perukoille. Voitto oli KuPS:lle jo seitsemäs peräkkäinen.

Sunnuntain kierroksen ensimmäinen ottelu pelattiin Ahvenanmaalla, josta FC Inter haki voiton. Sarjassa SJK:n ohi kolmanneksi noussut Inter nollasi saarelaiset 2-0 (0-0) -numeroin.

Voitto oli sarjassa SJK:n ohi kolmanneksi nousseelta Interiltä samalla hieno lahja sunnuntaina 80-vuotisjuhliaan viettäneelle, seuran perustaneelle Stefan Håkansille.

Ja hieno oli Interin tekemä voittomaalikin, joka syntyi ottelun 66. minuutilla. Timo Furuholm tarjoili todella taitavasti ja Taiki Kagayama latasi pallon suoraan ilmasta verkon perukoille.

Vieraiden 2-0 -osuma syntyi 90. minuutilla ja siitä piti huolen liigan maalipörssin kärkinimi Benjamin Källman. Rangaistuspotkusta syntynyt maali oli Källmanille kauden kuudes.

Jalkapallon Veikkausliigan sunnuntain tulokset:
IFK Mariehamn-FC Inter 0-2
FC Honka-FC Lahti 1-1
KuPS-Ilves 1-0


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22