Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Simo Valakari ylisti väsyneiden pelaajien asennetta: ”Ei kaunista, mutta fantastinen suoritus”

25.07.2021 - 21:53:00


Kuopion Palloseura jatkoi sunnuntaina voittoputkeaan Veikkausliigassa, kun Savossa vieraillut Ilves kaatui niukasti 1-0. Voittajien päävalmentaja Simo Valakari myönsi, että hänen nippunsa peliesitys ei ollut tällä kertaa silmiä hivelevää.

Voitto oli KuPS:lle jo seitsemäs putkeen. Putken aikana KuPS on joutunut poimimaan pallon vain kerran verkostaan. Valakari kertoi, että rasitus näkyi joukkueen pelaamisessa varsinkin ottelun toisella jaksolla. KuPS:lla oli torstailta alla raskas kamppailu ukrainalaista FC Vorskla Poltavaa vastaan.

- Tänään se ei ollut kaunista, mutta toisaalta nämä kolme pistettä maistuvat sitäkin makeammalta. Tämä oli pelaajilta fantastinen suoritus, väsymyksestään huolimatta he jättivät tänään kaikkensa kentälle. Ilves laittoi meidät ottelussa ahtaalle, mutta kärsimme sen yhdessä joukkueena ja saimme lopulta haluamamme tuloksen, Valakari painottaa seuransa verkkosivuilla.

Ottelun ainoa maali syntyi 35. minuutilla, kun Anton Popovitch puski pallon sisään Urho Nissilän antamasta kulmapotkusta.

Voiton myötä KuPS nousi jälleen sarjassa toiseksi kolmen pisteen erolla kolmantena olevaan FC Interiin. Sarjakärki HJK on KuPS:aa kuuden pisteen karkumatkalla.

Alkava viikko on KuPS:lle tärkeä, sillä se pelaa torstaina huipputärkeän Euroopan Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen ratkaisukamppailun Ukrainan Pultavassa paikallista FC Vorsklaa vastaan. Avausottelu päättyi Kuopiossa 2-2, joten toisen osaottelun voittaja etenee kolmannelle karsintakierrokselle.

- Valmistautuminen Ilves-otteluun oli niin ammattimainen, kuin se vain pystyi olemaan. Tässä ottelussa ainoa asia, jota haimme oli kolmeen pisteen potti ja sen me pystyimme raapimaan. Nyt keskitymme palautumiseen ja torstaina on jälleen edessä todella iso ottelu Ukrainassa, Valakari painottaa,

Lähde: KuPS. Kuva: Veikkausliiga


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22