Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

FC Barcelonan organisaatioon kuulunut pelaaja on pestattu Veikkausliigaan

25.07.2021 - 23:09:00


Jalkapallon Veikkausliigassa toiseksi viimeisenä majaileva KTP tiedottaa kiinnittäneensä loppukauden kattavalla sopimuksella senegalilaisen Diawandou Diagnen, 26. Puolustaja-keskikenttämies on kuulunut muun muassa FC Barcelonan organisaatioon.

Diagne on jo Kotkassa mutta toistaiseksi vielä maahanmuuttajan koronakaranteenissa. Hän vapautunee siitä alkuviikosta, ja on näin ollen kelvollinen edustamaan KTP:ta seuraavassa liigaottelussa FC Lahtea vastaan vieraissa ensi perjantaina.

Diawandou Diagne on KTP:n kolmas pelaajahankinta sen jälkeen, kun siirrot tulivat taas mahdollisiksi heinäkuun 13. päivänä. Ennen senegalilaista kontrathtin ovat tehneet yhdysvaltalainen puolustaja Ian Garrett ja brassihyökkääjä Tiquinho.

Liiganousija KTP:lla on ollut paljon loukkaantumismurheita alkukaudesta ja lisäksi vielä seura purki hiljattain sopimuksen espanjalaispuolustaja Fran Alvarezin kanssa.

Kotkassa halutaan pysyä liigakartalla, ja KTP on lähtenyt täydentämään miehistöään. Seura vihjaa verkkosivuillaan, että pelaajahankinnat eivät jääne tähän.

- Kiikarissa on vielä ainakin yksi hyökkääjä, mutta mitään nimiä ei ole toistaiseksi esittää. Toivottavaa on, että meillä olisi juoksuttaa parikin uutta kasvoa FC Lahti-matsiin. Valmentajistomme kartoittaa uusia miehiä ja tekee seurajohdolle esityksiä. Me olemme sitten tekemässä omaa työtämme sopimuksia sorvattaessa, kertoo FC KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen.

KTP:n tuore päävalmentaja Gabriel Xatart tuntee Diawandou Diagnen taustat. Miehillä on jonkin verran yhteistä historiaa Espanjan mahtiseura FC Barcelonassa. Xatart on kuulunut Barcan valmentajaorganisaatioon, ja Diagne on käynyt aivan edustusjoukkueen porteilla.

- Diagnella on paljon kansainvälistä kokemusta seuroista, joilla on ollut isoja tavoitteita omilla tahoillaan. Hän on pelaaja, joka kehittyy koko ajan ja pystyy mukautumaan eri rooleihin puolustuksessa ja keskikentällä. On erittäin tärkeää, kun joukkueella on tuollainen monilahjakkuus käytettävissään, Xatart toteaa.

Lähde: KTP


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22