Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Veikkausliigan seura kertoi kovasta päätöksestä - tiet päävalmentajan kanssa eroavat tämän kauden jälkeen

15.09.2021 - 9:40:00


Jalkapallon Veikkausliigassa neljänneksi viimeisenä majaileva AC Oulu on tehnyt kovan päätöksen. Seura tiedottaa, ett päävalmentaja Jyrki Aholan aikakausi AC Oulussa jää kahden kauden mittaiseksi.

Aholan valmentajapesti julkistettiin vuoden 2019 syyskuussa. Ahola sai suojattinsa heti ensimmäisellä kaudella kovaan lentoon, kun koronapandemian runtelema vaiherikas ja tunteikas kausi 2020 päättyi upeasti nousuun Veikkausliigaan.

Meneillään oleva kausi jää siis ainakin tällä erää Aholan viimeiseksi AC Oulun peräsimessä. Aholan, koko joukkueen ja tietysti seuran tärkeimpänä tavoitteena on säilyttää paikka Veikkausliigassa myös ensi kaudelle. Tällä hetkellä joukkue on sarjassa yhdeksäntenä. Runkosarjassa otteluita on jäljellä vielä kolme kappaletta.

- Taistelussa sarjapaikasta kannattajien, joukkueen ja koko yhteisön yhteen hiileen puhaltaminen on ensiarvoisen tärkeää. Tehdään paljon töitä ja hoidetaan meidän kaikkien yhteinen tavoite kunnialla maaliin, Ahola kommentoi seuransa verkkosivuilla.

- Pari vuotta sitten Jykä hankittiin tänne tekemään muutosta oululaiseen jalkapalloon ja se myös saatiin. Toivotamme Jykälle kaikkea hyvää jatkoon, mutta nyt tietysti keskitymme kaikki loppukauteen - kiitosten aika on sitten kauden jälkeen, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen puolestaan taustoittaa tilannetta.

Lähde: AC Oulu


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22