Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Huuhkajien ex-luottomiehen ura päätökseen - uusi pesti löytyi nopeasti

6.10.2021 - 16:05:00


Jalkapalloseura FC Lahden uudeksi talenttivalmentajaksi on valittu Kari Arkivuo. Arkivuo on pelaajauransa ohella toiminut FC Lahti B:ssä apuvalmentajana tällä kaudella.

Kokeneen pelaajan peliura on tulossa päätökseen tämän kauden loputtua, mutta työ jalkapallon parissa jatkuu. Arkivuon talenttivalmentajapesti alkaa tammikuussa 2022 ja keskittyy FC Lahden pelaajapolun 14-19-vuotiaisiin pelaajalupauksiin.

Arkivuon pelaajaura on ollut komea ja hän tietää, mitä huipulle pääseminen vaatii. Hän on toiminut muun muassa maajoukkueen kapteenina ja pelannut mittavan uran ulkomailla erilaisissa valmennuksissa ja kulttuureissa. Hän on suorittanut pelaajauransa aikana Palloliiton UEFA B -koulutusta. Arkivuo haluaa jakaa tietotaitoaan tuleville pelaajasukupolville.

– Hyvillä mielin lähden tehtävään ja odotan innolla, että pääsen auttamaan nuoria pelaajia eteenpäin. Haluan jakaa kokemusta ja esimerkkiä siitä, mitä huipulle pääseminen vaatii ja antaa vinkkejä, jotta nuoret pelaajat voivat kehittyä. Tavoitteena on saada enemmän nuoria pelaajia eteenpäin liigaan ja maajoukkueeseen ja jopa ulkomaille, Arkivuo kertoo.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari on tyytyväinen uuden talenttivalmentajan valintaan. Heikarin mukaan paikka herätti kiinnostusta laajasti. Hän on ollut tyytyväinen Arkivuon antamaan esimerkkiin kentällä ja uskoo, että Arkivuon kokemus maailmalta saadaan lahtelaisjunioreiden käyttöön.

– Tehtävä herätti laajasti kiinnostusta ja saimme mukavan määrän hakemuksia. On hienoa, että mittavan kansainvälisen uran jälkeen ”Kallu” palasi kotiin ja on esimerkkinsä kautta johtanut joukkoja kentällä ja sen ulkopuolella. Samaa odotamme myös hänen uudessa roolissaan. Meidän talenteilla on aika hieno mahdollisuus oppia ”Kallulta”, mitä ammattilaisuus vaatii, Heikari päättää.

Lähde: FC Lahden verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!