Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Veikkausliigan mestaruutta jahtaava KuPS teki tärkeän jatkosopimuksen

11.10.2021 - 15:32:00


Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun KuPS ja brasilialaistoppari Paulo Ricardo ovat kirjoittaneet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. Elokuun alussa KuPS:n vahvuuteen liittynyt 27-vuotias keskuspuolustaja on ollut merkittävässä roolissa kuopiolaisten alakerrassa.

Ricardo on ollut avauskokoonpanossa kaikissa yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa mukaantulonsa jälkeen. Syyskuun 18. päivänä 186-senttinen toppari iski myös Veikkausliiga-uransa avausosuman KTP:n verkkoon KuPS:n voittaessa Kotkassa 2-1.

Eteläisessä Brasiliassa sijaitsevasta Santa Catarinan osavaltion Lagunan kaupungista kotoisin oleva Ricardo on aiemmin urallaan pelannut Brasilian pääsarjaa Serie A:ta kasvattajaseurassaan Santosissa, Fluminensessa, sekä Goiisissa. Ennen KuPS:aan tuloaan Ricardo edusti Figueirensea.

Brassitopparilla on myös kokemusta Euroopan kentiltä. Kausien 2016/17 ja 2017/18 aikana hän oli lainalla Sveitsin pääsarjajoukkue FC Sionissa, jossa hän kirjasi tililleen 32 pääsarjaottelua Sveitsin Super Leaguessa.

Vahvana ja kamppailuvoimaisena pelaajana tutuksi tullut Ricardo on erinomainen kiinnitys KuPS:n tulevan kauden joukkueeseen. Sarjakärjessä Veikkausliiga-kauden loppusuoralla kiitävän joukkueen kulmakivenä on ollut tiivis puolustus, eikä brassitopparin jatko ainakaan heikennä KuPS:n osakkeita myöskään jatkossa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut
Kuva: Veikkausliiga


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08