Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

KuPS teki arvokkaan jatkosopimuksen

11.10.2021 - 17:20:00


Jalkapallon Veikkausliigan mestaruutta jahtaava Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Seura tiedotti asiasta maanantaina.

Kuopion Palloseura on tehnyt toppari Paulo Ricardon kanssa jatkosopimuksen. Uusi sopimus päättyy kauden 2022 lopussa.

27-vuotias brassi saapui Kuopioon elokuussa. Sitä ennen hän oli pelannut muun muassa kotimaansa Santosissa ja viimeksi Figueirensean riveissä.

- Olen todella iloinen uudesta sopimuksesta. Perheeni on myös Kuopiossa ja hekin ovat viihtyneet Kuopiossa loistavasti, puolustaja iloitsee seuran tiedotteessa.

- Olemme onnellisia, että saamme jatkaa elämäämme Kuopiossa myös ensi kaudella. Valmennus tekee erinomaista työtä ja pidän tavasta, jolla pelaamme. Meillä on hyvä joukkue ja maajoukkuetason pelaajia. Pelaamme monipuolista ja hyökkäävää jalkapalloa, joka tukee myös omia vahvuuksiani. Olemme pelanneet todella hyvän kauden, mutta haluamme olla jatkossa vieläkin parempia, hän jatkoi.

KuPS on kiinni mestaruudessa, kun vain neljä kierrosta on enää pelaamatta. Sen ero Helsingin Jalkapalloklubiin on kolme pistettä.

- KuPS on upea seura ja haluan antaa joukkueelle ja kannattajille kaikkeni, että pääsemme yhdessä juhlimaan mestaruutta, Ricardo toivoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08