Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ilveksen päävalmentajalle pitkä jatkosopimus - "Totta kai olo on onnellinen"

15.10.2021 - 19:41:00


Jalkapallon Veikkausliigan Ilves ja Toni Kallio ovat laatineet kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen, jossa on seuran optiona yksi lisävuosi. 2+1 -mallinen sopimus pitää siis ”Köpin” tupsukorvien penkin päässä ainakin kauden 2023 loppuun.

– Totta kai olo on onnellinen. Samalla olen myös innoissani tulevasta. Tässä aletaan tekemään taustoilla töitä pidemmänkin aikavälin tavoitteilla ja suunnitelmilla. Esimerkiksi ensi kauden joukkueen kasaaminen on lähtenyt hyvin käyntiin, Kallio kertoo.

– Olen kulkenut pitkän matkan ensin Kakkosesta Ykköseen ja sitten nousu liigaan. Seura on tässä vuosien saatossa kasvanut maltillisesti. Toimintaa kehitetään koko ajan vieläkin ammattimaisempaan suuntaan. Liigapaikka on vakiinnutettu, seuraavaksi haluamme olla säännöllisesti mukana europelien sijoituksilla ja mitaleilla.

Elokuun puolivälin paikkeilla aiempi päävalmentaja Jarkko Wiss vapautettiin tehtävistään, ja pitkäaikainen apuvalmentaja Kallio nousi ykköskäskijän rooliin. Joukkueen peli-ilme koheni syksyn edetessä, ja Kallio valittiinkin Veikkausliigan syyskuun valmentajaksi. Tamperelaiset kirjasivat viidestä peräkkäisestä ottelusta neljä voittoa ja yhden tasapelin päästämättä maaliakaan ja nousivat samalla kuuden parhaan joukkoon Mestaruussarjaan.

– Muutimme pieniä yksityiskohtia pelaamisessa ja saimme sillä muutoksen aikaiseksi, jolla pystyimme raapimaan tarvittavat pisteet ylempään loppusarjaan. Ensimmäisen voiton myötä saatiin uskoa omaan tekemiseen. Itseluottamus kantaa aika pitkälle, Kallio mainitsee.

Myös Joni Lehtonen jatkaa edustusjoukkueen valmennustiimissä. Ilveksen ja Lehtosen uusi sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2024.

Lähde: Ilveksen tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08