Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Iso pomo jättää suomalaisseuran - kommentoi viimeistä vuotta: "Jos on kaverilla vähänkään munaa..."

19.10.2021 - 14:20:00


Kokkolan Pallo-Veikoissa tapahtuu kauden päätteeksi merkittävä muutos, kun KPV Yhtiöiden pääomistaja Matti Laitinen vetäytyy pois toiminnasta.

KPV piti tiistaina puolen päivän aikaan tiedotustilaisuuden, jonka aikana pääomistaja Matti Laitinen ilmoitti päätöksestään jäädä pois edustusjoukkueen taustalta.

– On tullut aika vaihtaa kapteenia. Yksitoista vuotta olin mukana toiminnassa. Jos seuraavat kantavat KPV:tä saman matkaa, on seura jo yli satavuotias, Laitinen sanoo.

Laitinen toimi KPV:n edustuksen toiminnan pääomistajana aina vuodesta 2013. Sitä ennen hän toimi seuran taustoissa useamman vuoden.

– Vuosi sitten jo harkitsin poisjääntiä, mutta silloin oli kaikenlaisia vastoinkäymisiä. Jos on kaverilla vähänkään munaa, ei lopeta silloin kun on kaikkein heikoin hetki, Laitinen kertoo.

KPV nousi Laitisen ”aikakautena” aina Kakkosesta Veikkausliigaan saakka, ja putosi sittemmin takaisin Ykköseen. Kulunut kausi alkoi heikosti, jonka johdosta loppukauden vahvat esitykset eivät antaneet enää mahdollisuutta nousta sarjatasoa korkeammalle.

KPV:n saldo viimeisessä neljässätoista ottelussa on kymmenen voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio.

Lähde: KPV:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!