Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Veikkausliigan seuralta merkittävä pelaajauutinen - ”Elintärkeä osa hyökkäyspeliämme”

20.10.2021 - 13:40:00


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Pallokerho tiedottaa merkittävästä pelaajauutisesta. SJK on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen ukrainalaishyökkääjä Denys Oliinykin, 34, kanssa.

Oliinyk siirtyi SJK:hon heinäkuussa 2018. Hän solmi kahden vuoden jatkosopimuksen talvella 2020 oltuaan kaudella 2019 SJK:n paras maalintekijä. Ukrainan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa aiemmin pelannut Oliinyk on viimeistellyt SJK:ssa 23 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Kaudella 2021 hän on tehnyt SJK-paidassa yhdeksän maalia, joista viiden Veikkausliigaosuman lisäksi kaksi on syntynyt Suomen Cupissa ja kaksi SJK Akatemian mukana Kakkosessa.

- Olemme erittäin innoissamme siitä, että Denys on päättänyt jatkaa vielä Seinäjoella ja SJK:ssa. Hän on ollut elintärkeä osa hyökkäyspeliämme viimeisen neljän kauden aikana. Lisäksi hän on ammattimaisuutensa ja suorituskyvyn ylläpidon ja kehittämisen näkökulmasta erinomainen roolimalli nuoremmille pelaajille, SJK:n Urheilutoiminnan tekninen johtaja Richie Dorman painottaa seuransa verkkosivuilla.

Oliinyk viihtyy mainiosti SJK:ssa.

- Minusta tuntuu erittäin hyvältä että voin jatkaa täällä. Olen ollut seurassa jo yli kolme vuotta ja viihdyn täällä. Asenneilmapiiri täällä minua kuten muitakin pelaajia kohtaan on kunnioittava ja hyvä. Niin seuran, fanien, valmentajien kuin joukkueenkin suunnalta. Minulle on myös tärkeää, että seuran tavoitteet yhtenevät omien tavoitteideni kanssa.

Lähde: SJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!