Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Luottotopparin nimi paperiin - FC Lahti solmi jatkosopimuksen HJK:n kasvatin kanssa

20.10.2021 - 14:55:00


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Lahti tiedottaa solmineensa luottotoppari Mikko Viitikon kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kolmatta kauttaan Lahdessa pelaava helsinkiläislähtöinen Viitikko, 26, on kuulunut lahtelaisten runkopelaajiin.

Viitikko pelasi juniorivuotensa Helsingin Jalkapalloklubissa. Hän löi itsensä läpi nuorena kuitenkin Vaasan Palloseurassa ja siirtyi sieltä Norjaan. Viitikolla oli Norjassa epäonnea ja hän siirtyi FC Lahteen kaudeksi 2019 ja on siitä asti kuulunut lahtelaisten avauskokoonpanoon.

Viitikko kertoo jatkavansa Lahdessa mielellään.

- Minusta tuntuu ihan hyvältä jatkaa tutussa ympäristössä. Tämän kauden alussa tuntui siltä, että voimme saavuttaa jotain isoa, mutta nyt kävi, miten kävi. Siitä jäi paljon nälkää ja tulemme ensi kaudella kovempana takaisin. Minusta tuntuu, että minulla on vielä annettavaa tälle joukkueelle ja seuralle. Tietysti on mukava jatkaa tutussa ympäristössä ja viihdyn jengin kanssa. Toivottavasti saamme pidettyä joukkueen suurin piirtein koossa, Viitikko kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

Viitikko on pelannut tällä kaudella 17 ottelua Veikkausliigaa. Seuraavan kerran Viitikko ja muut FC Lahden pelaajat ovat tositoimissa tulevana perjantaina, jolloin Lahteen saapuu vieraaksi AC Oulu.

Lähde: FC Lahti


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08