Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 - 13:08:00


HJK:n Veikkausliiga-joukkueen valmentaja Joonas Rantanen siirtyy ensi kaudeksi oulunkyläläisen Gnistan IF:n päävalmentajaksi. Klubi tiedotti asiasta perjantaina iltapäivällä.

- Olen saanut valmentajana kasvattaa siipiäni maan johtavassa organisaatiossa sekä kokea erityisiä hetkiä seuran eri joukkueissa. Olen kiitollinen ihmisistä, kohtaamisista sekä mahdollisuuksista, mitä Klubi on itselleni tarjonnut, Rantanen kiittää.

- Ennen siirtymistä uuteen keskittyminen ja energia suunnataan jäljellä oleviin peleihin, Rantanen jatkaa.

Rantanen on tehnyt hienon uran HJK:n valmentajana valmennuspäällikkönä ja akatemiavalmentajana, sekä päävalmentajana naisten joukkueessa ja miesten reservijoukkueessa.

Vuonna 2019 hän valmensi HJK:n naisten joukkueen Suomen mestaruuteen ja kaudella 2020 miesten reservijoukkue HJK Klubi 04 nousi Ykköseen hänen valmennuksessaan.

Kuluvalla kaudella Rantanen on toiminut toisena valmentajana Toni Koskelan valmennustiimissä.

- Valtavan iso kiitos Joonakselle Klubin eteen tehdystä erinomaisesta työstä. Jope edustaa seuramme arvoja parhaalla mahdollisella tavalla, ja on ollut hienoa tehdä yhteistyötä hänen kanssaan ja seurata hänen kehittymistään valmentajana, kiittää HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Lähde: HJK:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08