COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Everton hankki Ranskan maajoukkuemiehen Manchester Unitedista

11.1.2017 - 09:10:45


Keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlin siirtyy jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester Unitedista liverpoolilaisseura Evertoniin. Kumpikaan seura ei ole vielä virallisesti vahvistanut kauppaa, mutta sekä Sky Sportsin että BBC:n mukaan homma on paketissa. Siirtosumma on 22 miljoonaa puntaa.

Schneiderlin ei ole kuulunut ManU-manageri Jose Mourinhon ykkösvaihtoehtoihin, mutta portugalilainen ei silti olisi halunnut luopua Ranskan maajoukkuemiehestä.

- (ManU-pomo) Mr. Woodward kertoi minulle, että siirto on lähellä, joten Morgan menee enemmän kuin todennäköisesti Evertoiniin, Mourinho kertoi Unitedin verkkosivuilla.

- Olen surrullinen ja iloinen. Olen surullinen, koska pidän hänestä ja hän voisi olla vaihtoehto pitkän kauden aikana. Olen iloinen, koska hän haluaa tätä. Hän haluaa pelata jokaisessa ottelussa ja olla tärkeä pelaaja joukkueessa, Mourinho jatkoi.

Schneiderlin siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2015. Hän on pelannut nykyisen Everton-luotsi Ronald Koemanin alaisuudessa aikoinaan Southamptonissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!