COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jose Mourinholta kova vaatimus faneille - "Älkää vain tulko teatteriin, vaan tulkaa pelaamaan"

11.1.2017 - 14:04:44


Jose Mourinho ei ollut täysin tyytyväinen kaikilta osin joukkueensa, eikä liioin seuran fanien esitykseen jalkapallon Englannin liigacupin ottelun jälkeen.

United kaatoi tiistaina Hull Cityn 2-0 Old Traffordilla ja otti tukevan otteen finaalipaikkaan. Old Traffordin yleisö ei ollut äänekkäimmillään. Tämän Mourinho toivoo muuttuvan, kun joukkue kohtaa seuraavaksi Liverpoolin.

- Tämä oli erityinen peli meille. Kun me pelaamme intohimoista jalkapalloa, niin faniemme pitäisi tulla kentälle pelaamaan meidän kanssa. Jos emme pelaa intensiivisesti, niin on täysin ymmärrettävää, että kannattajatkaan eivät ole kovin äänekkäitä, Mourinho sanoi Sky Sportsille.

- Mutta meillä on fantastiset fanit, jotka tukevat meitä ja ovat meidän takana. Siis minun kutsuni on: älkää vain tulko teatteriin, vaan tulkaa pelaamaan meidän kanssa, Mourinho vaati.

Manchester United kohtaa sunnuntaina Liverpoolin Valioliigassa. Ottelulla on legendaarinen kaiku englantilaisessa jalkapallossa.

- Kaikki tykkäävät isoista peleistä; fanit, pelaajat ja managerit. Joten antakaa palaa sunnuntaina, Mourinho viesti faneille.

Manchester Unitedin kotistadionin, Old Traffordin lempinimi on Theathre of Dreams eli Unelmien teatteri.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille tärkeä jatkosopimus

20.4.2018 10:33:46