KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Messi nousi nykyisen Everton-luotsin rinnalle

12.1.2017 - 08:55:57


FC Barcelona on edennyt neljännesfinaaleihin jalkapallon Espanjan cupissa. Supertähdet Luis Suarez, Neymar ja Lionel Messi heiluttivat verkkoa, kun Barcelona kukisti keskiviikkona Athletic Bilbaon kotonaan 3-1 ja meni jatkoon yhteismaalein 4-3.

Luis Suarez vei isännät 1-0 -johtoon 10 minuuttia ennen taukoa. Maali oli uruguaylaistähdelle 100:s Barca-paidassa pelaamissaan 120 ottelussa.

- Tärkeintä maaleissani on se, että ne auttavat joukkuetta voittamaan. Mutta olen silti todella iloinen 100 maalista Barcalle ja kaikesta siitä ajasta, jota olen viettänyt täällä. Tästä olen aina unelmoinut, Suarez hehkutti Barcelonan verkkosivuilla.

Neymar kasvatti Barcelonan etumatkaa rangaistuspotkusta heti tauon jälkeen, mutta vieraat kavensivat nopeasti. Messi pamautti loppunumerot suoraan vapaapotkusta 78. minuutilla.

Voitto oli Barcelonalle ensimmäinen kalenterivuonna 2017. Barcelona oli ensin hävinnyt Copa del Reyn ensimmäisen osaottelun Athleticille ja sitten jäänyt La Ligassa tasapeliin Villarrealin kentällä.

- Tämä tulos nostaa paljon henkeämme. Tätä halusimme ja tätä tarvitsimme. Nyt pitää jatkaa kovaa työntekoa tavoitteidemme saavuttamiseen, Suarez jatkoi.

Vaparimaali oli Messille 26:s Barca-paidassa. Samaan on pystynyt vain nykyään Evertonia Englannin Valioliigassa luotsaava hollantilaislegenda Ronald Koeman.

Copa del Reyssa pelataan torstaina vielä ottelut Eibar-Osasuna (tilanne 3-0), Celta Vigo-Valencia (4-1) ja Sevilla-Real Madrid (0-3).

Copa del Rey, keskiviikon tulokset:

Cordoba - Alcorcon 1-2 (Alcorcon jatkoon yhteismaalein 2-1)
Villarreal - Real Sociedad 1-1 (Sociedad jatkoon yhteismaalein 4-2)
Alaves - Deportivo 1-1 (yhteistulos 3-3, Alaves jatkoon vierasmaaleilla)
Barcelona - Athletic Bilbao 3-1 (Barcelona jatkoon yhteismaalein 4-3)

Copa del Rey, tiistain tulokset:

Atletico Madrid - Las Palmas 2-3 (Atletico jatkoon yhteismaalein 4-3)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Pukille uusi seura

21.5.2018 22:23:41