KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Päivän paras uutinen" - Klopp löysi jotain hyvääkin Liverpoolin tappiosta

12.1.2017 - 09:29:00


Southampton otti etulyöntiaseman jalkapallon Englannin Liigacupin välierissä keskiviikkona. Koitikentällään pelannut Southampton kukisti ensimmäisessä osaottelussa Liverpoolin 1-0.

Nathan Redmond teki ottelun ainoan maalin 20. minuutilla. Southamptonilla oli paikkoja useaampaankin maaliin, mutta Liverpoolin veräjänvartija Loris Karius oli mies paikallaan.

- Tällä hetkellä on kaksi pettynyttä manageria ottelun jälkeen: toinen koska hän hävisi ja toinen koska he voittivat vain 1-0 ja joutuvat myöhemmin Anfieldille, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp summasi Liverpoolin verkkosivuilla.

Klopp jakoi kiitosta kakkosmaalivahdilleen.

- Karius piti meidät mukana ottelussa. Se on hänen työnsä enkä ole yllättynyt, että hän pystyi siihen. Mutta jos maalivahdin pitää tehdä tuollaisia torjuntoja, niin pelissä on jotain muuta vikaa.

Liverpool sai tappiosta huolimatta yhden piristysruiskeen Philippe Coutinhon tultua vaihdosta kentälle viimeisen puolen tunnin ajaksi. Brassitähti oli ollut sairastuvalla marraskuun lopusta lähtien.

- Päivän paras uutinen. Näki heti kuinka tärkeä hän on. Hän ei tietenkään ole 100-prosenttisessa kunnossa, mutta hänelle oli tärkeää pelata puoli tuntia, Klopp iloitsi.

Joukkueet kohtaavat toisessa osaottelussa Anfieldilla kahden viikon päästä.

- Tämä esitys ei tietenkään tunnu hyvältä, mutta loppuotteluun pääsy on vielä mahdollista. Me tulemme iskemään takaisin, tulemme olemaan erilainen joukkue, kaikki tulee olemaan erilaista Anfieldilla, Klopp lupasi.

Sitä ennen Liverpoolin pelin pitää olla erilaista jo ensi sunnuntaina, kun Kloppin suojatit matkustavat Valioliigassa Manchester Unitedin vieraaaksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Pukille uusi seura

21.5.2018 22:23:41