KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Wengerin asema puhuttaa - "Valmennan joka tapauksessa ensi vuonna, täällä tai jossain muualla"

17.2.2017 - 16:15:36


Jalkapalloseura Arsenalin valmentaja saattaa vaihtua ensi kaudella ensi kertaa sitten vuoden 1996. Arsene Wengerin asema lontoolaisten peräsimessä on puhuttanut jo pitkään.

Arsenal kärsi keskiviikkona tylyn 1-5-murskatappion jalkapallon Mestarien liigassa Bayern Münchenille, joka saattoi olla viimeinen naula Wengerin arkkuun. Ranskalaismanageri neuvotteli mediatietojen mukaan tulevaisuudestaan heti seuraavana päivänä seurapomo Ivan Gazidiksen kanssa.

- En halua kommentoida tulevaisuuttani millään tavalla. Nyt meillä on ihan eri prioriteetit, Wenger sanoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

- Tapahtui sitten ihan mitä tahansa, niin tulen joka tapauksessa valmentamaan jossain ensi kaudella. Se tapahtuu sitten joko täällä tai jossain muualla, Wenger linjasi.

Arsene Wenger on jakanut jo kauan Arsenal-kannattajien mielipiteet. Osa Arsenalin faneista piti pitkään ranskalaisen puolia, mutta viime aikojen menestymättömyys on alkanut kääntää tätäkin porukkaa Wengeriä vastaan. Arsenal on voittanut edellisen kerran Valioliigan mestaruuden 2004, mutta sen jälkeen mestaruus livennyt joka kevät käsistä tavalla tai toisella. Mestarien liigassa joukkue ei ole päässyt kahdeksan parhaan joukkoon kertaakaan sitten kauden 2010-2011.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42