KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenal syvässä suossa, Wenger kommentoi tulevaisuuttaan ja faniprotestia

19.3.2017 - 10:41:45


Arsenal hävisi Englannin jalkapallon Valioliigassa lauantaina West Bromwichille 1-3. Arsenalin kevät on ollut synkkä joukkueen tipahdettua Mestareiden liigassa Bayern Münchenille yhteismaalein 2-10. Valioliigassa joukkue on viidentenä ja uhkaa jäädä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta.

Arsenalin valmentaja Arsene Wenger jättänee seuran tämän kauden jälkeen. Hän on valmentanut Arsenalia vuodesta 1996.

- Tiedän, mitä teen tulevaisuudessa. Tiedätte siitä hyvin pian. Meillä ei ole tarpeen murehtia siitä. Olemme ainutlaatuisessa huonossa putkessa, jota meillä ei ole ollut 20 vuoteen ja se on tärkeämpää tulevaisuudessani, Wenger sanoi Sky Sportsin mukaan.

Wenger ilmoitti, ettei tarvetta selittelyille ole.

- Otamme kaiken vastuun. Tämä on tietysti suuri pettymys, kun tällainen peli hävitään. On tietysti huolestuttavaa, koska emme ole tottuneet tällaiseen tappiokierteeseen ja nyt meillä on kova tehtävä taistella takaisin. Kaikki menevät nyt maaottelutauolle ja rupeamme valmistautumaan kauden loppuun, Wenger sanoi.

Arsenalin fanit esittivät ottelussa protestinsa Wengeriä vastaan. Wenger totesi katsoneensa vain peliä eikä katsomoita. Hänen mukaansa asian kanssa on elettävä ja hänen on tehtävä työnsä riippumatta ihmisten mielipiteistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30