KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leicester yllättävässä voittoputkessa, Shakespeare ylpeänä

19.3.2017 - 10:52:26


Englannin jalkapallon Valioliigan viime kauden mestari Leicester City syttyi valmentajavaihdoksen jälkeen voittoputkeen. Claudio Ranierin potkut seuran päävalmentajan paikalta ja Craig Shakespearen nostaminen päävalmentajaksi vaikuttaa oikealta ratkaisulta. Leicester on voittanut neljä peliä putkeen.

Lauantaina Leicester voitti Valioliigassa West Hamin 3-2. Aiemmin viikolla Leicester oli kaatanut Mestareiden liigassa Sevillan 2-0 ja saavuttanut puolivälieräpaikan.

- Kentän ulkopuolella täytyy pitää itsensä koossa ja pitää pelaajat keskittyneinä. Olen todella ylpeä näistä tuloksista, Shakespeare sanoi BBC:n mukaan.

Shakespeare toteaa maaottelutauon tulevan hyvään paikkaan.

- Meillä on tärkeitä pelejä Valioliigassa ennen Atletico Madridin kohtaamista Mestareiden liigassa. Tarvitsimme tänään jotain ja nyt voimme suunnata maaottelutauolle akkujamme ladaten, Shakespeare sanoi.

Voittoputkestaan huolimatta Leicester ei edelleenkään voi olla varma sarjapaikkansa säilyttämisestä. Putoamisviivan alapuolella oleva Hull City vaanii vain kuuden pisteen päässä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30