COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Haluamme kirjoittaa viimeisen menestyksekkään kappaleen tähän satuun" - Huddersfield pääsee taistelemaan noususta Valioliigaan

18.5.2017 - 08:27:56


Huddersfield Town pääsee Wembleylle isojen panosten ääreen. Jalkapallon Englannin Championshipin playoff-finaalissa kohtaavat Huddersfield ja Reading.

Huddersfield nappasi paikan Wembleylle kukistettuaan keskiviikkona Sheffield Wednesdayn rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu oli päättynyt maalittomaan tasapeliin. Keskiviikon kamppailun lukemat olivat jatkoajan jälkeen 1-1.

Huddersfieldin sankariksi nousi maalivahti Danny Ward, joka torjui kaksi rangaistuspotkua. Rankkarikisa merkittiin Huddersfieldille 4-3.

- Monet asiantuntijat odottivat meidän taistelevan putoamista vastaan, mutta nyt olemme Wembleyn finaalissa. Kaikki tietävät, että olemme pienen budjetin seura, mutta se ei estä meitä olemasta kunnianhimoisia, Huddersfieldin päävalmentaja David Wagner kuittaili seuran verkkosivuilla.

Huddersfieldin ja Readingin välinen Championshipin playoff-finaali pelataan Wembleylla 29. toukokuuta. Voittaja nousee ensi kaudeksi Valioliigaan.

- Tavoite on selvä. Haluaisimme kirjoittaa viimeisen menestyksekkään kappaleen tähän satuun, jonka aloitimme 10 kuukautta sitten. Kaikki tietävät, että olemme yhden askeleen päässä Valioliigasta, Wagner hehkutti.

Newcastle ja Brighton nousivat Championshipista suoraan Valioliigaan. Sunderland, Middlesbrough ja Hull tippuvat Valioliigasta Championshipiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille tärkeä jatkosopimus

20.4.2018 10:33:46